Over ons

Het verhaal van boer Erik

Al meer dan tien jaar zorgen wij met hart en ziel voor onze kippen hier in Renswoude. Op onze boerderij krijgen ze de ruimte, frisse lucht en aandacht die ze verdienen. Die jarenlange ervaring proef je terug in elke hap: mals, smaakvol en (h)eerlijk vlees, rechtstreeks van ons erf naar jouw keuken.

Het begin

Hoe is Kip van de Boer begonnen

In 2014 begonnen wij ons avontuur met Kip van de Boer. Ik, Erik, wilde meer dan alleen kippen houden, ik wilde kippen die de ruimte krijgen, daglicht zien en met zorg worden grootgebracht. Daarom kozen we voor kwaliteit boven kwantiteit, met het Beter Leven 1-ster keurmerk als bewijs.

Stap voor stap hebben we onze boerderij opgebouwd. Wat klein begon, groeide uit tot wat het nu is: een plek waar we met trots laten zien hoe onze kippen leven en waar we (h)eerlijke, smaakvolle producten rechtstreeks van de boerderij aanbieden.

Aantal kippen

0

Jaren ervaring

0+

Tevreden klanten

0+

Het begin

Hoe is Kip van de Boer begonnen

In 2014 begonnen wij ons avontuur met Kip van de Boer. Ik, Erik, wilde meer dan alleen kippen houden, ik wilde kippen die de ruimte krijgen, daglicht zien en met zorg worden grootgebracht. Daarom kozen we voor kwaliteit boven kwantiteit, met het Beter Leven 1-ster keurmerk als bewijs.

Stap voor stap hebben we onze boerderij opgebouwd. Wat klein begon, groeide uit tot wat het nu is: een plek waar we met trots laten zien hoe onze kippen leven en waar we (h)eerlijke, smaakvolle producten rechtstreeks van de boerderij aanbieden.

Aantal kippen

0

Jaren ervaring

0+

Tevreden klanten

0+